Akupunktur

Jeg er uddannet og eksamineret akupunktør fra Akupunkturakademiet  København/Århus 2010 og instruktør i medicinsk Qi Gong efter Biyun metoden 2007.

Jeg laver gerne en holistisk behandling for både krop og sjæl og har specialiseret mig i at hjælpe mennesker med autoimmune sygdomme, chock og stress med en kombination af psykoterapi, akupunktur, massage og instruktion i selvbehandling.

Priser

  • Akupunktur: 1.gang 1050,- kr./75 min – derefter 900 kr. /t
  • Holistisk behandling: Psykoterapi og behandling 1½ time 1250 kr.

Kontakt mig og aftal tid på telefon 27 11 98 24 eller via email: karenbro@puc-kbh.dk

Akupunktur ved Karen Bro

Massage

Min massage er en medicinsk massage

Den bygger på min mangeårige viden om japansk Shiatzu og kinesisk medicin. Jeg bruger en kombinstion af tryk på akupunkturpunkter, meridianmassage og blid pulsering. Jeg har særlig fokus på det kraniosakrale område og bruger varme omslag.

Der kan suppleres med energiplastre så behandlingens effekt forlænges.

Massagens virkeområder

Min massage er især afspændende for muskler og nervesystem og modvirker f.eks.: Stress, muskelspændinger og søvnproblemer. At kunne slappe af kan være en forudsætning for at foretage livsstilsændringer, selvom vi ofte tror vi bare skal tage os sammen

akupunktur og massage ved Karen Bro

Akupunktur unde nåle

De små plastre fra Lifewave består af en homøopatisk blanding af aminosyrer, vand og oxygen. De virker på kroppen ligesom akupunktur. Det vil sige, at de igangsætter kroppens selv-helbredende kræfter.

Dette foregår i løbet af få sekunder og du kan mærke f.eks. smertelindring med det samme. Der er intet der trænger ind i huden. Plastrene kan sagtens bruges uden på tøjet.

Jeg bruger 7 forskellige typer af plastre, som alle er grundigt testet og godkendt.

Akunpunktur uden nåle - Lifewave

Silent night


Påvirker kroppens produktion af melatonin, så søvnen bliver dybere, uden afbrydelser og du føler dig mere udhvilet når du vågner. Bruges også hvis du lide af søvnapnø og snorken. Desuden har jeg opdaget at de også har en gunstig indvirkning på fordøjelsen.

IceWave


Smertelindrende.

Aeon


Dæmper kroppens stress, styrker immunforsvaret, meget beroligende og angstdæmpende.

Energy Enhancer


Gør dig stærkere, mere udholdende. Anvendes af mange topidrætsfolk for øget performance og fleksibilitet. Virker desuden også smertelindrende og er rigtig god til indskrænket bevægelse, f.eks ved frossen skulder. Godkendt til brug ved elite sport af WADA – den internationale antidoping organisation.

Gluthation


Øger kroppens produktion af antioxidanter kraftigt.